Retrocedări

Acțiunile în instanță ce au ca obiect retrocedări ale imobilelor deținute de justițiabili au un grad ridicat de complexitate.

Tocmai de aceea avocații noștri vă pot oferi o primă consultanță online pentru vă face o idee în ceea ce privește speța dumneavoastră în materie de retrocedări.

Fie că vorbim de Legea nr. 10/2001 sau Legea nr. 165/2013 echipa noastră de avocați vă poate oferi un răspuns concis, calificat și online pentru următoarele probleme de drept privind retrocedările de imobile:

  1. Indicarea stadiului procesual și identificarea de soluții în funcție de acesta pentru a soluționa favorabil cererea clientului în materie de retrocedări.
  2. Revizuirea și analiza notificărilor transmise de către instituțiile statului în raport de procedura privind retrocedarea unui imobil.
  3. Revizuirea și analiza notificărilor transmise de către client instituțiilor statului în raport de procedura privind retrocedarea unui imobil.
  4. Analiza etapelor procedurale viitoare și stabilirea ordinii acestora pentru a se soluționa favorabil speța clientului în materie de retrocedări.
  5. Identificarea, analiza și transmiterea procetanjului privind rata de succes în materie de retrocedări.
  6. Analiza căilor de atac formulate atât de client cât și de ANRP sau orice altă instituție pe întreg parcursul procedurii de retrocedare a imobilului în cauză.
  7. Analiza corectitudinii procedurii prealabile, în cazul, în care aceasta este necesară pentru a se soluționa favorabil speța clientului privind retrocedarea unui imobil.

Vă oferim o soluție precum și un răspuns rapid, online și calificat pentru ca dumneavoastră să puteți lua cea mai bună decizie pe parcursul procedurii de retrocedare a unui imobil accesând serviciul avocat online.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Ore de consultanță
+
Arii de expertiză

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.