Care este problema ta juridică?

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Efectuează plata

Efectuează plata orei de consultanță online după ce îți vom transmite factura aferentă.

Trimite speța

Trimite speța utilizând formularul de mai jos și programează o zi pentru consultanță online.

vei primi consultanță online

Echipa noastră de avocați îți va oferi consultanță online iar tu vei beneficia de un răspuns online din confortul casei tale.

Trimite detaliile pe care le consideri necesare pentru ca echipa noastră de avocați să înțeleagă cât mai bine speța.

Alege una din variantele de onorarii

Vei putea alege din una din variantele de onorarii de mai jos, în funcție de complexitatea speței tale și în funcție de numărul de minute pe care dorești să îl aloci consultației online.

150 LEI

LIGHT

400 LEI

PRO

550 LEI

ULTRA

Întrebări frecvente

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

Onorariul va putea fi plătit online după emiterea facturii de către noi prin intermediul unui ordin de plată. Cu toate acestea se va putea face plata și la biroul nostru fizic.

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

Da plata onorariului este 100 % sigură, aceasta fiind efectuată în contul Cabinetului de Avocat, numai după emiterea facturii în acest sens.

cE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

"Domnii avocați m-au ajutat să îmi fac o idee despre faza în care mă aflam cu procesul de divorț și în felul acesta am luat cea mai bună decizie privind această procedură."
Iulian s.
"Mulțumesc echipei roavocat pentru rabdarea și informația oferită. Am putut să îmi înființez singură PFA-ul în urma unei ore de consultanță."
Roxana n.
"Am aflat rapid răspunsul la toate întrebările legate de succesiunea privind terenurile moștenite de mine și de fratele meu. Le mulțumesc domnilor avocați."
Ilinca a.
"Am aflat dacă pensia a fost calculată corect și am putut scuti un proces costisitor. Mulțumesc pentru sprijin."
Eftene A.