Licitații și achiziții publice

Pentru unele societăți participarea la licitații si achizitii publice reprezintă principala modalitate de a face bani.

Deseori se spune că afacerile cu statul sunt printre cele mai profitabile. Cu toate acestea însă, până la etapa în care se câștigă o licitație este cale lungă și plină de obstacole juridice.

Facem referire aici la contestațiile care se fac pe tot parcursul unei proceduri de achiziții publice și la bătălia juridică dintre participanții acesteia.

Tocmai de aceea avocații noștri sunt pregătiți pentru a vă oferi consiliere juridică online și în definitiv un răspuns rapid și calificat, pe următoarele aspecte ce tin de licitatii si achizitii publice:

  1. Consultanță online privind alcătuirea dosarului de ofertare în cadrul unei licitații publice.
  2. Consultanță privind contestațiile în fața CNSC (Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor).
  3. Consultanță privind negocierea contractelor, în urma semnării acestora de către câștigătorul unei licitații și autoritatea contractantă.
  4. Identificarea vulnerabilităților din caietul de sarcini premergător participării la o licitație publică.
  5. Consultanță online privind contestarea în fața Curții de Apel, în vederea soluționării litigiului în materie de licitații și achiziții publice.
  6. Consultanță online privind rezilierea contractelor de achiziție publică în vederea minimizării pierderilor.

Avocații noștri vă stau la dispoziție cu informații precise și cu un răspuns concis, online și rapid în probleme ce țin de licitații și achiziții publice.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.