Dreptul proprietății intelectuale

Înregistrarea unei mărci precum și diferitele litigii ce pot surveni atunci când vorbim spre exemplu de drepturile de autor ating dreptul proprietății intelectuale.

Dreptul proprietății intelectuale este o ramură de drept foarte complexă având la bază un volum de teorie foarte ridicat.

Tocmai de aceea avocații noștri sunt pregătiți să vă ofere un răspuns calificat, rapid și online, la orice speță ce are în vedere următoarele:

  1. Procedura de înregistrare a unei mărci la OSIM, precum și etapele premergătoare acestei etape.
  2. Consultație online privind contestațiile la procedura de înregistrare a unei mărci la OSIM.
  3. Consultanță online privind eventualele litigii ce au în vedere încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.
  4. Consultanță privind urmărirea dosarului de înregistrare a unei mărci la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).
  5. Consultanță privind redactarea contractelor de cesiune și licență a drepturilor ce reies din Certificatele de înregistrare a mărcilor la OSIM.
  6. Consultanță privind alegerea unei mărci eligibile pentru a fi înregistrată. 
  7. Urmărirea și raportarea clientului cu privire la statusul mărcii în Buletinului Oficial de Proprietate Industrială.

În concluzie atunci când întâmpinați o problemă ce ține de dreptul proprietății intelectuale, nu ezitați să apelați la serviciile noastre de consultanță juridică online.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.