Drept penal

Atunci când vorbim de infracțiuni, limite de pedeapsă, condamnări, contopiri putem spune că avem în vedere ramura numită drept penal.

Materia dreptului penal este una vastă și cuprinde multe aspecte sensibile de cele mai multe ori pentru simplul motiv că vorbim de libertatea unei persoane.

Tocmai de aceea avocații noștri sunt pregătiți pentru a va oferi consultanță online în următoarele probleme din ramura dreptului penal:

  1. Revocarea sau înlocuirea măsurilor preventive precum: reținerea, controlul judiciar, arest la domiciliu, arest preventiv.
  2. Consultanță privind diversele faze procesuale în procesul penal: urmărire penală, cameră preliminară, fond.
  3. Consultanță privind căile de atac ale procesului penal.
  4. Consultanță privind corectitudinea pronunțării instanței asupra limitelor de pedeapsă.
  5. Individualizarea pedepsei în funcție de detaliile comunicate de client, raportat la aspectele teoretice regăsite in Codul penal și Codul de procedura penală.
  6. Găsirea de soluții pentru problema de drept penal pe care o are clientul, raportat la baza teoretică și situația de fapt.
  7. Consultanță cu privire la contestațiile împotriva măsurilor luate în penitenciar.
  8. Consultanță privind procedura reabilitării, în cazul, în care această procedura se aplică clientului.

Alegerea unui avocat specializat în drept penal este esențială atunci când vorbim de o problema ce ține de drept penal. Alegerea greșită a unui avocat în această materie numită drept penal poate conduce la condamnări extensive precum și la aplicarea unor măsuri preventive mai dure decât este necesar.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.