Drept contravențional

Cu toții am răspuns măcar o dată contravențional, fie că vorbim de amenzi rutiere sau anumite taxe de circulație, având de-a face cu materia de drept contravențional, fără ca noi să îi dăm poate, prea mare interes.

Tocmai de aceea un răspuns calificat și online vă poate fi de folos în acest sens din partea avocaților noștri.

Prin urmare vă putem ajuta oferindu-vă consultanță online privind următoarele subiecte din materia dreptului contravențional:

  1. Anularea proceselor verbale de contravenție privind amenzile luate ca urmare a conducerii unui autovehicul.
  2. Consultanță online privind anularea amenzilor de orice fel ca urmare a constatării acesteia de organul de control al statului.
  3. Consultanță privind principalele puncte în cadrul unui proces verbal de contravenție.
  4. Consultanță privind  redactarea și susținerea unei plângeri contravenționale.
  5. Consultanță privind întâmpinările necesare pentru a combate răspunsurile în instanță a diferitelor instituții care aplica amenzi contravenționale.
  6. Asistarea clientului în ceea ce privește contestarea amenzii contravenționale în diferite domenii precum: dreptul muncii, dreptul familiei, circulația rutieră.
  7. Soluționarea oricărei spețe ce are legătură cu amenzile contravenționale sau orice altă metodă de sancționare contravențională.

Orice persoană poate să greșească, dar acest lucru nu înseamnă că aplicarea sancțiunii contravenționale este una proporțională cu gravitatea faptei.

Tocmai de aceea un răspuns concis, online oferit de către avocații noștri poate duce la o mai bună înțelegere a situației de fapt, precum și la înțelegerea speței în sine în materia dreptului contravențional.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.