Drept comercial

Atunci când dorim înființarea unei societăți va trebui să avem în vedere o ramură din materia dreptului numită drept comercial.

Astfel încât va trebui să luăm în calcul Legea nr. 31/1990 atunci când vom stabili o colaborare ce are ca obiect soluționarea unei spețe referitoare la aspecte precum:

  1. Înființarea diverselor forme de organizare precum: SRL, PFA, SA, II, SRL-D.
  2. Diverse mențiuni la Registrul comerțului precum: cesiunea de părți sociale, modificarea administratorului, modificarea denumirii societății, modificarea adresei societății, radierea unei firme.
  3. Recuperarea creanțelor între profesioniști prin intermediul procedurii Ordonanței de Plată.
  4. Redactarea de întâmpinări, cereri  de chemare în judecată cu scopul de a reprezenta interesele clientului persoană juridică.
  5. Consultantă privind revizuirea documentelor juridice precum: contracte de colaborare, notificări, adrese, contracte de muncă.
  6. Consultanță privind răspunderea civilă delictuală, răspunderea civilă contractulă.
  7. Consultanță privind diferitele faze ale executării silite raportat la poziția procesuală.

Suntem de părere că orice antreprenor ar trebui să acceseze servicii juridice și contabile de calitate pentru a nu exista probleme pe parcursul desfășurării activității comerciale. Totodată accesarea de servicii juridice de calitate va scuti de eventualele probleme pe orice antreprenor aflat la început de drum dar și pe cel aflat în plină ascensiune.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță
+

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.