Drept administrativ

Relația dintre contribuabil și stat nu este de cele mai multe ori cea mai bună, tocmai de aceea materia numită drept administrativ poate soluționa speța sau problema cu care vă confruntați.

Avocații noștri te vor putea ajuta în soluționarea următoarelor spețe:

  1. Analiza diferitelor documente juridice emise de instituțiile statului român, ca urmare a ivirii unei relații juridice între client și instituția în cauză.
  2. Consultanță privind contestarea diferitelor decizii, situații pe care clientul nostru le-ar putea întâmpina în relația cu instituțiile statului.
  3. Consultanță privind redactarea diferitelor adrese, notificări, răspunsuri la notificări cu diferitele instituții alte statului.
  4. Consultanță privind deciziile de impunere emise de către autoritățile administrativ fiscale precum ANAF.
  5. Consultanță privind deciziile de regularizare emise de către autoritățile administrativ fiscale precum ANAF.
  6. Consultanță privind deciziile de efectuare a plăților de taxe și impozite emise de către autoritățile administrativ fiscale precum ANAF.
  7. Opinii juridice privind redactarea de diferite, petiții, solicitări, notificări, adrese către instituțiile statului român.

Orice diferend cu statul prin intermediul instituțiilor sale se traduce în termene care vor trebui respectate precum și a unei proceduri în acest sens.

Nerespectarea acestor detalii juridice va duce în definitiv la orice șansă de a câștiga un potențial litigiu.

De asemenea cunoașterea legislației, precum și interpretarea acesteia este un aspect esențial atunci când ne dorim să avem o șansă în a ieși victorioși într-o problemă de drept administrativ.

Avocații noștri vor putea să ofere un răspuns concis, online și rapid oricărei spețe care are la bază o problemă de drept administrativ.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de expertiză
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.