Roavocat.ro

AFLĂ un răspuns calificat!

Câteva cuvinte despre noi.

Pentru a vă oferi și mai multă încredere în serviciile juridice pe care noi le prestăm, am decis să vă facem cunoscute câteva detalii despre noi. Platforma roavocat.ro s-a născut din dorința de a oferi clientului final un răspuns la speța sa din confortul domiciliului său, online, promovând astfel serviciul avocat online. Tehnica a evoluat și ne permite să comunicăm online din orice colț al lumii pentru a ne rezolva problemele oricare ar fi ele.

Tocmai de aceea bazele platformei roavocat.ro au fost puse de către o echipă de avocați cu peste 12 ani de experiență în diferite arii de drept. Practic toată experiența dobândită în acești ani s-a transpus în această soluție de a oferi clientului servicii juridice online și rapide.

Avocații noștri sunt membri în cadrul Baroului București, acest aspect putând fi verificat pe Tabloul Avocaților din cadrul Baroului București. Acest aspect vă garantează accesarea unor servicii juridice profesioniste oferite de către o echipa de avocați cu experiență în ramurile de drept mai jos prezentate, conturând un nou tip de servicii juridice online.

Vă oferim servicii juridice online croite pe nevoile dumneavoastră care au la bază experiența practică și teoretică dobândită în cei peste 12 ani de activitate.

0 +
Ani de Experiență
0 +
Ore de consultanță
0 +
Arii de expertiză
0 %
plăți sigure

arii de expertiză

Află mai jos câteva din ariile noastre de expertiză!

Accidente rutiere

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind accidentele rutiere.

Drept comercial

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind materia de drept comercial.

Executări silite

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind executările silite.

Dreptul familiei

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind materia dreptului familiei.

Drept medical/MALPRAXIS

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind materia de drept medical.

drept civil

Accesează serviciul avocat online pe platforma roavocat pentru a obține un răspuns în speța ta privind materia dreptului civil.

roavocat.ro

Află un răspuns calificat!