Cetățenie și vize

Problemele ce țin de cetățenie și vize au devenit unele extrem de importante, mai ales dacă este să luăm în calcul situația actuală la nivel geo politic.

Facem referire aici la fluxul migraționist pe care orice țară europeană l-a experimentat ca urmare a nașterii diverselor teatre de operațiuni precum: Siria, Irak sau Afganistan.

Cu toate acestea, nevoia de consultanță online se va naște și pentru persoanele care doresc deținerea unei cetățenii române dar au o cu totul altă cetățenie.

Tocmai de aceea avocații noști vă stau la dispoziție cu un răspuns online la orice problemă de drept privind subiectul descris mai sus, mai precis cetățenie și vize:

  1. Obținerea vizei de lungă ședere pentru angajare de către cetățeanul străin;
  2. Obținerea vizei de lungă ședere pentru desfășurarea activităților comerciale de către cetățeanul străin;
  3. Obținerea vizei de lungă ședere pentru alte scopuri de către cetățeanul străin;
  4. Obținerea vizei de lungă ședere pentru străinii membrii de familie ai cetățenilor români;
  5. Obținerea vizei de lungă ședere pentru reîntregirea familiei;
  6. Obținerea vizei de lungă ședere pentru studii de către cetățeanul străin;
  7. Obținerea vizei de lungă ședere pentru activități umanitare sau religioase de către cetățeanul străin;
  8. Obținerea vizei de lungă ședere pentru activități profesionale de către cetățeanul străin.

De ce ați apela la serviciile noastre?

Avocații noștri vor putea să vă ofere consultanță juridică în materie de vize și cetățenie raportat la problema de drept în cauză.

De asemenea clientul va trebui să înțeleagă că legislația se va aplica în mod diferit, în funcție de naționalitatea acestuia.

Tocmai de aceea este esențială o colaborare strânsă între avocat și clientul final pentru a concepe un plan în vederea obținerii vizei necesare precum și a cetățeniei.

În concluzie consultanța online în materie de cetățenie și vize vor stabili un prim pas în vederea obținerii unui răspuns privind problema clientului.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Themes
+
Users
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.