Avocat București

Secțiunea avocat București a fost implementată pentru a putea asigura consultanță juridică și reprezentare în diferite ramuri de drept la biroul nostru din București.

Astfel clienții care nu își doresc consultanță juridică online și în același timp își doresc reprezentare și asistare în fața instanțelor de judecată sau a diferitelor instituții pot accesa această secțiune.

Cum poate fi accesat serviciul avocat București?

Serviciul avocat București poate fi accesat la fel cum se poate accesa serviciul de asistență juridică online.

Mai întâi veți efectua o programare fie prin intermediul site-ului nostru, fie telefonic.

Se va stabili o oră și o zi la care va avea loc întâlnirea cu unul dintre avocații noștri.

Onorariile pentru consultanță juridică online se vor plăti atât în numerar cât și la sediul biroului nostru din București.

Onorariile sunt aceleași pentru serviciile de consultanță juridică.

În ceea ce privește reprezentarea și asistarea clienților în fața instanțelor de judecată sau a diferitelor instituții, acestea se vor stabili în funcție de complexitatea spețelor cât și a numărului de ore care se vor atribui pentru soluționarea problemei clientului.

De ce să alegeți serviciile noastre?

În primul rând avem o experiență vastă în diferite ramuri de drept, dobândită în 12 ani de experiență.

În al doilea rând vă putem asigura de toată implicarea noastră pentru a soluționa în mod favorabil orice speță ne veți încredința.

În al treilea rând ne ghidăm după niște principii sănătoase precum: respectul față de client, determinarea de a rezolva orice problemă cât și bunul simț de a înțelege și soluționa orice speța pe care ne-o veți încredința.

Concluzia

Concluzia este una simplă. Chiar dacă în cadrul Baroului București sunt înscriși cu drept de practică aproximativ 10.000 de avocați, noi vă putem garanta faptul că accesând serviciul avocat București, veți alege un pachet de servicii juridice: premium, de calitate și inovative.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de experiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.