Accidente rutiere

Din păcate numărul de accidente rutiere în România este cu mult peste media europeană, deși conform statisticilor este mai mic față de anii anteriori.

Cu toate acestea în anul 2020 s-au produs 3.637 de accidente soldate cu decesul a 812 de persoane şi rănirea gravă a altor 3.344.

Deși momentele ulterioare producerii unui accident rutier sunt cumplite, aceste evenimente nefericite implică și aspecte juridice.

Tocmai de aceea avocații noștri sunt pregătiți să vă ofere un răspuns calificat, concis și online la problema pe care o aveți cu privire la un accident rutier:

  1. Consultanță online cu privire la obținerea de daune materiale  în urma suferirii unui accident rutier (ca victima).
  2. Consultanță online cu privire la obținerea de daune morale în urma suferirii unui accident rutier (ca victima).
  3. Consultanță online și asistarea vinovatului în cadrul unui accident rutier pentru a se recupera eventualele daune prin intermediul poliței de asigurare RCA.
  4. Consultanță online privind interpretarea clauzelor asigurării obligatorii RCA.
  5. Consultanță online privind litigiile ce au ca obiect repararea autovehiculelor implicate în accidente rutiere.
  6. Consultanță online cu privire la spețele ce au ca obiect răspunderea penală în cazul accidentelor rutiere cu victime.
  7. Consultanță online cu privire la spețele ce au ca obiect răspunderea penală în cazul accidentelor rutiere cu daune materiale.

Dacă veți apela la serviciile noastre veți primi un răspuns rapid, calificat și online în cazul implicării într-un accident rutier, fie în calitate de victima sau fie în calitate de vinovat.

Gândește-te la problema ta juridică și fii pregătit să ne-o transmiți.

Transmite speța ta, după ce ai făcut o programare pentru o sesiune online de consultanță.

Efectuează plata în funcție de pachetul de consultanță juridică online pe care îl dorești.

Echipa de avocați îți va oferi un răspuns la speța ta pe: Skype, Whatsapp, Zoom sau telefonic.

roavocat.ro
Află un răspuns Calificat!

Avocații platformei roavocat.ro vă stau la dispoziție pentru afla un răspuns rapid și online la orice problemă juridică veți întâmpina.

+
Ani de exeperiență
+
Arii de expertiză
+
Ore de consultanță

Întrebări frecvente

1. Trebuie să efectuez o programare pentru ora de consultanță online? 

Da, va trebui să faci o programare pentru a-ți putea asigura serviciile noastre. În acest fel ne vom putea focusa împreună pe problema ta juridică, avocații noștri găsind o soluție și un răspuns la problema ta juridică.

2. Pot plăti doar online onorariul?

Onorariul va putea fi plătit prin intermediul procesatorului nostru de plată dar si prin intermediul unui ordin de plată în contul Cabinetului de Avocat.

3. Se returnează banii plătiți ca onorariu?

Banii plătiți ca onorariu se vor returna doar în condițiile specificate la secțiunea Termeni condiții de utilizare din cadrul site-ului.

4. Este sigură plata online?

Da, te putem asigura ca vei face plata în siguranță cu ajutorul procesatorului nostru de plată și a platformei roavocat.ro.

Totodată conexiunea noastră este securizată și criptată prin intermediul unui certificat SSL de maxima siguranță, tocmai ca tu să poți face plata online în siguranță.

5. Consultația va rămâne confidențială?

Consultația online va fi una confidențială. Avocații noștri au obligația prin Statutul profesiei de avocat și Legea nr. 51/1995 să păstreze confidențialitatea oricărei consultații avute cu clienții lor.