You are currently viewing Avantaje avocat online. Avantaje consultanță online.
avocat online

Avantaje avocat online. Avantaje consultanță online.

avocat online
Avocat online

Societatea s-a schimbat mult în ultima perioadă, poate și cu ajutorul problemelor cauzate de situația pandemică a anilor din 2020 – 2022. Fapt care a condus la o creștere a solicitărilor de consultanță online.

Tocmai de aceea în cele ce urmează vom evidenția avantajele consultanței online. Și vom discuta pe marginea secțiunii avocat online din cadrul site-ului nostru.

Care sunt avantajele consultanței online?

  1. Același rezultat – veți obține aceeași consultanță juridică ca cea pe care ați fi primit-o dacă ne-ați fi trecut pragul biroului nostru. Veți beneficia de întreg profesionalismul nostru plus experiența practică și teoretică dobândită în cei peste 13 ani de experiență pe piața avocaturii din România.
  2. Flexibilitate – ora de consultanță va putea fi stabilită de comun acord în funcție de programul dumneavoastră și disponibilitatea noastră. Orele de consultanță vor putea fi reprogramate de asemenea dacă cumva intervin împrejurări care vă pot împiedica să participați la ora de consultanță.
  3. Lejeritate în accesarea informației – Consultanța online va putea fi primită oriunde v-ați afla atât timp cât veți putea avea acces la un telefon (smartphone de preferat) sau la un computer.
  4. Rapiditate – Nu va mai fi nevoie să vă deplasați la biroul nostru, în acest fel veți obține informația dorită în cel mai rapid mod posibil.
  5. Economisiți timp – Informația juridică este la un click distanță, prin urmare veți putea accesa serviciul avocat online din comoditatea imobilului dumneavoastră fără a mai pierde timp în trafic sau în mijloace de transport în comun pentru a ajunge la biroul nostru.

Cum puteți accesa serviciul avocat online?

Veți putea accesa serviciul avocat online prin parcurgerea a trei pași:

  1. Stabilirea unei programări pentru o zi și o oră care vă este convenabilă. Această programare poate fi făcută fie telefonic fie accesând platforma https://roavocat.ro/
  2. Efectuarea plății onorariului în funcție de pachetul de consultanță online, pe care îl veți alege.

Veți avea de ales din cele 3 variante de pachete și anume:

a. Light – 150 lei.

b. Pro – 400 lei.

c. Ultra – 550 lei.

3. În urma parcurgerii pașilor de la punctele 1 și 2, veți putea obține consultanța juridică online, oferită în funcție de speța pe care o veți propune.